A for Art Hotel 4*

Гърция, о. Тасос

o.Тасос е екзотичен гръцки остров, разположен в северната част на Егейско море, на няколко километра от континента. Най-близка точка е Керамоти, а разстоянието по вода от Кавала е около 20 км.

Богат на злато в древността, днес Тасос богат е на история, на култура, богат е на пейзажи и на гостоприемство. Пясъчни плажове, скалисти плажове, мраморни плажове и едно безкрайно, синьо и топло море. Слънце, залязващо в Егейско море и мека топлина, която не идва само от слънцето. Освен, че е опасан от кристално сините води на Егейско море, Тасос крие в недрата си и множество руини от антични градове и е обвит в легенди, които му придават допълнителен чар.  

 

Но Тасос не е само море и руини - много от съкровищата му не са на брега. Сенчести таверни в горещите следобеди,  гъсти зелени гори и куполообразна планина, чийто, обрасъл във вековни гори, връх Ипсарио успява да се издигне на над 1200 м над нивото на морето, въпреки че диаметърът на острова е само някакви си двайсетина километра.

 

Описание: Хотел A for Art Design Hotel е нов 4-звезден хотел, който се намира в непосредствена близост до пристанището в столицата на о-в Тасос. Сградата на хотела е построена в началото на 20-ти век като тютюнев склад, а днес е преобразена в истинско призведение на изкуството! Предлага на своите гости настаняване в комфортни двойни стаи и апартаменти.

 

  • Разстояние от София: 411.91 км
  • Разстояние от Кавала: 98.25 км 
  • Отстояние от плажа: 500м.
  • Тип плаж: пясъчен

 

В хотела: ресторант, а-ла-карт ресторант, бар, басейн, чадъри и шезлонги на басейна.

 

В стаите: климатик, баня с душ, козметика за баня, халати и чехли, сешоар, сейф, сателитна телевизия, wi-fi интернет, минибар.

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти