Agnadi suites Boutique Hotel &SPA

Гърция, о. Лефкада

Остров Лефкада

Остров Лефкада или наричан още Лефкас, се намира в Гърция и е четвъртият по големина остров в Йонийско море. Разположен е над островите Итака и Кефалония, много близо до северозападния бряг на Аитолоакарания, от който е разделен от лагуна. Град Лефкада е столица на острова. До острова може да се стигне с автомобил и ферибот. Островът се характеризира с планински терен и вечнозелена богата растителност, което го прави различен от повечето гръцки острови.

Според легенда островът е бил сватбен подарък от бащата на Орфей за бащата на Пенелопа.

Името на Лефкада (означава "бяло") идва от забележителните стръмни бели скали на нос Лефката, който се намира на южния бряг на острова. Островът е културен център на Йонийския регион с много исторически забележителности. Плажът на Василики се счита за един от най добрите в света за почитателите на водните спортове. Плажовете са покрити с пясък и ситни камъчета.

 

Agnadi suites Boutique Hotel &SPA

  

Локация:  Agnadi suites Boutique Hotel &SPA  е луксозен хотел.Намира се в източната част на о. Лефкада, на 10 километра от главния град Лефкада, с панорамна гледка към морето и планината На 800 метра се намира село Никиана с много таверни. Нидри е на 7 километра.

Разстояние от София: 680 км.

  • Разстояние от Солун: 380 км.
  • Отстояние от плажа: първа линия
  • Тип плаж: пясъчен плаж Епископос 

Хотелска част: Agnadi suites Boutique Hotel &SPA 10 стилни апартамента индивидуално проектирани с мир и хармония. Декорацията и името на всеки апартамент (26m2 - 57m2) е вдъхновен от гръцката природа: Anemoni (Анемон цвете), Thalassa (море), Uranos (муха), Elia, Kohyli, Achinos (Echinus) Гея (Земя), Хлиос (слънце), Триантафило (роза), Воцсало (камъче на брега). На разположение на клиентите са: климатик, напълно оборудвана кухня, плазмен телевизор, DVD плейъри, сателитна телевизия, Wi-Fi достъп до интернет, сешоар, сейф, баня, балкон с изглед към морето и планината.

Допълнителни услуги: Agnadi suites Boutique Hotel &SPA разполага с GYM & SPA съоръжения, напълно оборудвана фитнес зала, сауна и зала за масажи,стая за игри, паркинг

 

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти