Ammon Zeus 4*

Гърция, Касандра,Халкидики

Халкидики е отделен окръг с площ 2945 кв.м. , 92,117 жители и столица Полигирос. Това е един благословен край, надарен с рядко красива природа, с необикновено съчетание на зелено море и зелена суша. Трите полуострова проникват навътре в Егейско море и образуват една изключително дълга крайбрежна ивица от над 550 км с изумителна плетеница от редуващи се скали и заливи, пясъчни брегове и борови гори. Естествената красота на полуострова, богатата история, традиционната архитектура и гостоприемството на хората са в основата на успешното развитие на туризма на Халкидики напоследък. Крайбрежието е пълно с посетители, които се наслаждават на топлия пясък, на прозрачната и чиста морска вода и почиват в прохладата на горите.

 

Локация: Hotel Ammon Zeus се намира в курортното селище Калитея, на брега на морето, със собствен плаж, построен е в традиционния архитектурен стил по крайбрежието. В близост до хотела са останките от древен храм на Амон Зевс и на раннохристиянски параклис, строен от руски монаси. Плажът му е един от най - чистите в Халкидики и е награден със "Син флаг".

  • Разстояние от София 390 км.
  • Разстояние от Солун: 75км.
  • Отстояние от плажа: първа линия
  • Тип плаж: пясъчен

 

Хотелска част: Hotel  Ammon Zeus разполага със с 112 стаи и 14 апартамента, всички с хладилник, климатик, TV, сешоар, тераси с изглед море или планина.Предлага сейф на рецепция (доплащане), басейн, чадъри и шезлонги при басейна и на плажа, паркинг.

 

Хранене: Hotel Ammon Zeus разполага с основен ресторант, лоби бар и воден бар и мини маркет, дневен снек-бар и бар до басейна.

 

Спорт и забавления: В Hotel Ammon Zeus предлага открит басейн, билярда, водните спортове на плажа.

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти