Astris Sun Hotel 3*

Гърция, о. Тасос

o.Тасос е разположен в северната част на Егейско море, на няколко километра от континента. Най-близка точка е Керамоти, а разстоянието по вода от Кавала е около 20 км.

Богат на злато в древността, днес Тасос богат е на история, на култура, богат е на пейзажи и на гостоприемство. Пясъчни плажове, скалисти плажове, мраморни плажове и едно безкрайно, синьо и топло море. Слънце, залязващо в Егейско море и мека топлина, която не идва само от слънцето. Освен, че е опасан от кристално сините води на Егейско море, Тасос крие в недрата си и множество руини от антични градове и е обвит в легенди, които му придават допълнителен чар. 

Но Тасос не е само море и руини - много от съкровищата му не са на брега. Сенчести таверни в горещите следобеди,  гъсти зелени гори и куполообразна планина, чийто, обрасъл във вековни гори, връх Ипсарио успява да се издигне на над 1200 м над нивото на морето, въпреки че диаметърът на острова е само някакви си двайсетина километра.

 

Описание:  Hotel Astris Sun Hotel 3* -  се намира в район Астрис (южната част на остров Тасос), на 35 км от центъра и пристанището на град Лименас.  Разстояние от София: 411.91 км

  • Разстояние от Кавала: 98.25 км
  • Отстояние от плажа: 80м.
  • Тип плаж: пясъчно – чакълест

 

Хотелска част: Hotel Astris Sun Hotel 3* В стаите са на разположение: климатик, сателитна телевизия, телефон, хладилник, душ, сешоар (по заявка на рецепция), балкон / тераса.

 

Хранене: Hotel Astris Sun Hotel 3* има основен ресторант за хранене, а в близост до хотела се намира малък супермаркет.

 

Допълнителни  услуги: В Hotel Astris Sun Hotel 3* има открит басейн, интернет, магазин, паркинг, сейф.

 

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти