Boutique Hotel Dioni 4*

Гърция, Превеза

Превеза е град в северозападна Гърция и е столица на префектура Превеза, област Епир. Разположен е на устието на Амбракийския залив. Префектура Превеза разполага с дълга и обширна плажна ивица - 60 км., по която се редуват заливи, полуострови, пясъчни плажове и скали. Плажовете остават незасегнати от човешка намеса, което може да гарантира спокойствието на планираната почивка. От град Превеза тръгва и единственият в Гърция тунел под морето. Тунелът е с обща дължина 1570м. и минава под Амбракийския залив, като другият изход е при град Акциум.Локация: Хотел Dioni Boutique се намира в сърцето  на старата част на Превеза,  само на 500 метра от плажа Kiani Akti.  Локацията на хотела е подходяща за посещение на многото малки таверни и магазинчета.

  • Разстояние от Солун: 370 км
  • Разстояние от София: 650км
  • Тип плаж: пясъчен,
  • Разположение: 500 м от плажа


Хотелско настаняване: Хотел Dioni Boutique предлага просторни и комфортни  стаи с модерни съвременни удобства.  Луксозният интериор  е в пълен синхрон с всеки елемент от дизайна  и създава  атмосфера  на  приятно усещане  и  почивка.  Всички помещения са с климатик  и плазмени монитори със сателитна телевизия. Помещенията лукс разполагат с мини бар , луксозни завивки електронен сейф, съоражения за чай и кафе и свежи цветя при пристигането ви.


Хранене.  Стилен панорамен ресторант, който сенамира на последният етаж на хотела.  се сервира всяка сутрин в елегантния ресторант на хотел Dioni. Традиционна гръцка и италианска кухня се поднася вечер.  Елегантен лоби бар за топли и студени напитки с тиха и приятна музика  в релаксираща обстановка.


Допълнителни услуги:  Хотелът Dioni Boutique разполага с интернет в лоби бара и стаите, както и с безплатен паркинг

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти