Холидей Вилидж

България, Дюни

Дюни 

Ваканционно селище Дюни се намира на 40 км южно от Бургас, на 176 км от Варна и на 425 от София в северната част на Странджа планина. Дюни Роял Резорт е разположен на залив във формата на широк полукръг, сред природен резерват, известен със своите редки видове птици и борови гори. Плажът на Дюни е до 100 м широк, морето - много спокойно, с кристално чиста и тюркоазена вода. Селището е планирано като пешеходна зона - със сенчести, тесни, напомнящи за старинен град улички, слънчеви тераси и малко пристанище.

 

 Хотел Холидей Вилидж 4*

 

Локация: Хотел Холидей Вилидж е разположен сред спокойствие и полъх на морски бриз в центъра на Дюни на около 200 метра от плажа като алеята до него е изцяло пешеходна зона.

 

Хранене: Хотел Холидей Вилидж разполага с основен ресторант “Созопол”, италиански ресторант “Миланезе”,  механа и  лоби бар.

 

Хотелска част: Хотел Холидей Вилидж разполага с 165 двойни и 128 фамилни стаи, балкон, ТВ, телефон, мини - хладилник, сейф.

 

Спорт & СПА: На разположение на гостите на хотел Холидей вилидж са басейн с отделен басейн за деца, сауна, джакузи на открито, открит фитнес център, седем тенискорта, велосипеден център и конна база.

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти