Хотел Феста Панорама 4*

България, Несебър

 Несебър

Град Несебър се намира на 37 км североизточно от Бургас и на 429 км източно от столицата София. Старата част е разположена на малък полуостров, а новата на сушата, издадена в морето. Според световната статистика Несебър е градът с най – много църкви на глава от населението. Те са 41, като не всички са запазени, но дори и техните останки силно впечатляват посетителите. Забележителни са и старите несебърски къщи и вятърната мелница в началото на стария град. 

Хотел Феста Панорама 4*

Локация: Хотел Феста Панорама е разположен на 150 метра от красивия пясъчен плаж на КК Слънчев бряг и на около 2 км от античния Несебър.  

 
Хотелска част: Хотел Феста Панорама разполага с 228 двойни стаи (3 от тях пригодени за инвалиди) и 10 апартамента, всички комфортно обзаведени с климатик, минибар, сателитна телевизия, телефон, сешоар и вана.


Хранене: Хотел Феста Панорама разполага с основен ресторант, A la carte ресторант, лоби бар, външен пул бар, Фреш бар, нощен клуб-караоке бар.         
СПА и спорт: Хотел Феста Панорама предлага класически, СПА и лечебни масажи, финландска и арома сауни, парна баня, тангентор, вани за различни терапии, комбинирани масажни душове, таласотерапия и разнообразни балнеологични процедури, голям външен басейн, отопляем вътрешен басейн с джакузи и детски сектор, фитнес зала, оборудвана с Technogym – уреди, зала за гимнастика, скуош игрище, лекарски кабинет;    
Други услуги: фризьорски и козметичен салон.

Бизнес услуги: На разположение на гостите на хотел Феста Панорама е конферентна зала /до 100 места/ с плот за писане, озвучаване, блекаут, екран, флип-чарт, мултимедиен проектор.

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти