Хотел Президиум Палас

България, Ловеч

Локация: Хотел Президиум Палас се намира в сърцето на град Ловеч, до административния и бизнес център. В близост до хотела е единственият на Балканския полуостров покрит мост, построен от известния майстор Колю Фичето.

Хотелска част:
Хотел Президиум Палас разполага с 3 единични и 45 двойни луксозни стаи от които 12 спални. Стаите са стилно обзаведени и разполагат с телевизор, достъп до Интернет, мини бар, климатична инсталация, вана, телефон, радио, сейф. От стаите се открива великолепен изглед към хълма Стратеш и крепостта Хисар. Две от стаите са приспособени за хора с увреждания.
Хотел Президиум Палас разполага с четири луксозни апартаментаа: Venus, Juno, Minerva, Diana и един президентски апартамент: Presidivm. Всички апартаменти разполагат с плазмен телевизор, достъп до Интернет, мини бар, климатична инсталация, вана, телефон, радио, сейф.

Хранене:
Ресторант Apollo разполага с 80 места. В него може да се насладите на интернационална кухня и подбрани питиета в изискана обстановка и професионално обслужване. Лятната тераса предлага 70 места на открито с изглед към градската градина на Ловеч; Кафе – сладкарницата е приятно място за чаша кафе, питие и среща с приятели; Нощният бар е в стил на изискана клубна обстановка с приятна музика и богат асортимент от напитки и коктейли.

Спортен център:
Фитнес център, сауна

Допълнителни услуги:
  Конферентна зала с капацитет  80 места, оборудвана с мултимедийна техника и възможност за симулативен превод. Бизнес центъра е оборудван с компютърна техника и интернет достъп.

Оферти свързани с хотела

Нова Година 2021 в Хотел Президиум Палас 4*, Ловеч
от 220.00 лв.
Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти