Makryammos Bungalows

Гърция, о. Тасос

Остров Тасос е разположен в близост до най-южните разклонения на Рило-Родопския масив и се приема, че е част от него. Наблюдаван от далече наподобява висока, потънала в морето планина. Най-високата му точка е 1203 м., но за не много големите му размери планината изглежда много величествена. Покрита е с гори от средиземноморски бор, а по-ниско по склоновете и в подножието - от кипариси, чинар, паламудов дъб и вечнозелени храсти. Тесните крайбрежни низини са заети от маслинови градини, а по бреговете растат смокини, нарове, праскови. На острова се добива оловно-цинкова руда и мрамор.

 

Локация: Makryammos Bungalows се намира на остров Тасос, на плажа, в залива Макриамос. Разположен е в непосредствена близост до главния град Тасос, където спират фериботите от Керамоти,  свързващи континента с острова.Заради кристално чистите си води и  пясъчен плаж, Макриамос е носител на престижното отличие „Син флаг” – признание за запазена екологично чиста природна среда. Изключително подходящ за семейства с деца.

 

  • Разстояние от София -345 км;
  • Разстояние от Солун - 120км
  • Разстояние от плажа - на първа линия
  • Тип плаж: пясъчен

 

 

Хотелска част: Makryammos Bungalows разполага с 196 луксозни вили. Всички вили са елегантно мебелирани и разполагат с  телевизор, телефон, сейф, климатик, хладилник, балкон.

 

 

Хранене: Makryammos Bungalows разполага с изискан ресторант “Sirens”, бар край басейна (10:00-18:00 ч.), бар на плажа (10:00- 20:00), бар "Nymphes" от 21:00 ч.; мини маркет

 

 

Допълнителни услуги: Makryammos Bungalows предлага басейн, мини маркет, детска площадка, паркинг, тенис корт, тенис на маса,  ТВ зала, билярд, сауна, малък резерват, детски басейн, волейбол, баскетбол, водни спортове, обмен на валута.

 

Уеб сайт: http://www.makryammos-hotel.gr/ 

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти