Preveza City 3*

Гърция, Превеза

 

Превеза е град в северозападна Гърция и е столица на префектура Превеза, област Епир. Разположен е на устието на Амбракийския залив. Префектура Превеза разполага с дълга и обширна плажна ивица - 60 км., по която се редуват заливи, полуострови, пясъчни плажове и скали. Плажовете остават незасегнати от човешка намеса, което може да гарантира спокойствието на планираната почивка. От град Превеза тръгва и единственият в Гърция тунел под морето. Тунелът е с обща дължина 1570м. и минава под Амбракийския залив, като другият изход е при град Акциум.

 


Локация: Хотел Prveveza Citi Hotel 3*се намира в центъра на Превеза, само на 200 метра от пристанището на града,  Preveza City е на 3 километра от летище Aktio. Локацията на хотела е подходяща за посещение на многото малки таверни и магазинчета.

 

  • Разстояние от Солун: 370 км
  • Разстояние от София: 650 км
  • Тип плаж: пясъчен.
  • Разположение: 800 м от плажа

 


Хотелско настаняване:  Prveveza Citi Hotel 3* предлага просторни и комфортни  стаи с модерни съвременни удобства. Всички помещения за настаняване са с красив декор, самостоятелна баня, климатик и сейф.

 


Хранене. В хотела има бар и ресторант с традиционна местна кухня.

 


Допълнителни услуги:  Хотелът Prveveza Citi Hotel 3*  разполага с интернет в лоби бара и стаите, както и с безплатен паркинг . Гостите на Preveza City Hotel могат да наемат безплатно велосипеди за разглеждане на града.

 

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти