Rachoni Bay Resort

Гърция, о. Тасос

Остров Тасос е разположен в близост до най-южните разклонения на Рило-Родопския масив и се приема, че е част от него. Наблюдаван от далече наподобява висока, потънала в морето планина. Най-високата му точка е 1203 м., но за не много големите му размери планината изглежда много величествена. Покрита е с гори от средиземноморски бор, а по-ниско по склоновете и в подножието - от кипариси, чинар, паламудов дъб и вечнозелени храсти. Тесните крайбрежни низини са заети от маслинови градини, а по бреговете растат смокини, нарове, праскови. На острова се добива оловно-цинкова руда и мрамор.

 

Rachoni Bay Resort 3*

 

Локация: Хотелът  се състои от бившия хотел Rachoni Resort и Rachoni Bay Hotel обединени в Rachoni Bay Resort 3*  е разположени на първа линия на плажа, само на 300 м. от живописното рибарско селище Скала Рахони и на 12 км от Лименас - главно пристанище и най-голям град на остров Тасос. 

  • Разстояние от София: 451 км
  • Разстояние от Солун: 215 км
  • Отстояние от плажа: първа линия
  • Първа линия: пясъчен плаж

Хотелска част: Хотел Rachoni Bay Resort разполага във всяка стая с климатик, сателитна телевизия, телефон, баня с душ, хладилник,сешоар и сейф.

 

Хранене: Хотел Rachoni Bay Resort разполага с  основен ресторант, таверна, бар на басейна.

 

Допълнителни услуги: Rachoni Bay разполага с градина, ресторант, открит басейн,детски басейн, фитнес център, тенис на маса и паркинг.

 

 

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти