Rachoni Beach Hotel 3*+

Гърция, Ситония,Халкидики

Халкидики е величествено място, което привлича хиляди посетители всяка година.  Тук се намират едни от най-зелените площи в Гърция,  в същото време има и много извори, езера и заливчета. Главните атракции на полуострова, обаче, са неговите очарователни плажове, някои от които на практика се вливат в тучните зелени гори. Селата на Халкидики са много живописни и имат силно изразен традиционен характер, без значение дали са разположени  на хълмистите склонове или на морския бряг. Халкидики изобилства от внушителни археологически, исторически и религиозни места на всяка крачка.

Ситония  е средният ръкав на полуостров Халкидики. Полуостров Касандра се намира на запад, а на изток е полуостров Атос (Атон). Заливите, които заобикалят полуострова, са Сингитският залив на запад и Торонийският на изток. Планините Итамос и Драгунтелис са в центъра на Ситония. Измежду многото места, които може да посетите там, са древният град, замъкът и църквата "Агиос Атанасиос" в Торони, вятърните мелници в Сикия и църквата от XVI век в Никити. Порто Куфо е най-безопасното природно пристанище в Гърция, което е чудесно място за риболов. На юг от края на пристанището се намира Карталия – най-южната част от Ситония, разполагаща с доста изолиран плаж с камъни. Известни с красотата си са плажовете на Азапико, Тристиника, Коракас, Маратиас, Каламици и Криарици.

 

Локация:Хотелът е разположен в селище Скала Рахони, на 10 км от пристанище Лименас и на 3 км от пристанище Прину.

  • Разстояние от София: 390км
  • Разстояние от Солун: 220км
  • Отстояние от плажа: 100м
  • Първа линия - пясъчен плаж

Хотелска част:109 стаи, апартаменти,климатик (изключва се от 11:00 до 14:00 ч.), сателитна ТВ, хладилник, сейф (срещу доплащане), баня с душ, сешоар, балкон.
 

Хранене:  основен ресторант, 2 бара на басейна

 

Допълнителни услуги: 2 басейна с прясна вода, Детски басейн,интернет-кът и Wi-Fi достъп до интернет (безплатно), паркинг

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти