Red House

България, Копривщица

Комплекс Red House се намира в красивия възрожденски град, Копривщица. Само на 100 км. от София в комплекс Red House ще се насладите на невероятна комбинация от лукс и автентична българска обстановка. Копривщица ще Ви завладее със своите калдаръмените улички и високи дувари, тук ще се потопите в българската история и ще се насладите на една незаменима почивка сред чистия въздух на Средна Гора.

Настаняване: Комплекс Red House предлага настаняване в 2 къщи.
Къща 1 разполага с два двуспални апартамента, хол с разтегателен диван и възможност за допълнително настаняване на възрастен или две деца.
Къща 2 разполага с 1 двуспален апартамент, хол с разтегателен диван и възможност за допълнително настаняване на възрастен или две деца, както и две двойни стаи с общ санитарен възел.
Всички стаи разполагат с големи легла. И в двете къщи на разположение са 32’’ LCD телевизори, Wi-Fi, баня, тоалетна, безплатни тоалетни принадлежности.
Можете да резервирате цяла къща или отделни двойни стаи.

Допълнителни услуги: На разположение на гостите са механа с кухненски блок, камина, мека мебел, телевизор, безплатен Wi-Fi на територията на комплекса;
Има възможност за поръчка храни и напитки с предварителна заявка.
Комплексът разполага и с барбекю салон с камина, телевизор.
За тези от Вас, които съчетават работата и почивката има опция за ползване на барбекю като конферентна зала с флипчарт, екран, мултимедия.

Оферти свързани с хотела

-10% Почивка в RED HOUSE, Копривщица
от 500.00 лв.
Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти