Сани

България, Асеновград

Локация: Хотел  Сани 4* се намира в Асеновград. На 10км от Международно летище Пловдив, на 18км от град Пловдив, на 4км от Асенова крепост и на 11км от Бачковски манастир.


Хотелска част: Хотел „ Сани “ разполага с 74 съвременно обзаведени стаи, включително 7 студиа и 6 апартаменти, съответстващи на модерния и стилен дизайн на хотела. Във всяка стая можете да се възползвате от Wifi, HD телевизор, и локално регулиране на климатичната система. В хотела е налична и стая за хора в неравностойно положение. Всеки гост може да се възползва от безплатен паркинг.


Хранене: В хотел Сани 4* има основен ресторант Сани, както и ресторант Vito, лоби бар и коктейл бар, а за най-малките гости на хотела и детски център.


Спорт & Спа: Хотелът разполага с модерна фитнес зала, обурудвана със съвременни уреди. В козметично студио Sense може да се възползвате от различни терапии и козметични процедури. В масажното студио може да се насладите на разнообразни масажи или да релаксирате в инфрачервената сауна, парната баня или финландската сауна. Във фризьорския салон Beauty Zone професионалните коафьори ще се погрижат за вашата визия с индивидуален подход към всеки клиент.

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти