Sonia Village

Гърция, Ситония,Халкидики

Халкидики е величествено място, което привлича хиляди посетители всяка година.  Тук се намират едни от най-зелените площи в Гърция,  в същото време има и много извори, езера и заливчета. Главните атракции на полуострова, обаче, са неговите очарователни плажове, някои от които на практика се вливат в тучните зелени гори. Селата на Халкидики са много живописни и имат силно изразен традиционен характер, без значение дали са разположени  на хълмистите склонове или на морския бряг. Халкидики изобилства от внушителни археологически, исторически и религиозни места на всяка крачка.

Ситония  е средният ръкав на полуостров Халкидики. Полуостров Касандра се намира на запад, а на изток е полуостров Атос (Атон). Заливите, които заобикалят полуострова, са Сингитският залив на запад и Торонийският на изток. Планините Итамос и Драгунтелис са в центъра на Ситония. Измежду многото места, които може да посетите там, са древният град, замъкът и църквата "Агиос Атанасиос" в Торони, вятърните мелници в Сикия и църквата от XVI век в Никити. Порто Куфо е най-безопасното природно пристанище в Гърция, което е чудесно място за риболов. На юг от края на пристанището се намира Карталия – най-южната част от Ситония, разполагаща с доста изолиран плаж с камъни. Известни с красотата си са плажовете на Азапико, Тристиника, Коракас, Маратиас, Каламици и Криарици.


Sonia Village 3* - Ситония ,Халкидики

Локация: Sonia Village Hotel е разположен в красивото курортно селище Геракини в началото на Халкидики между първите двата ръкава - Касандра и Ситоня.

  • Разстояние от София :409 км.
  • Разстояние от Солун:82 км.
  • Отсояние от плажа:100 м.
  • Тип плаж: пясъчен 

Хотелска част: Sonia Village Hotel разполага с 140 стай, апартаменти и студиа климатик, телевизор със сателит, хладилник, телефон, балкон или тераса, баня с вана. В студиата, освен всичко изброено по-горе има и кухня. Апартаментите са от 2 стаи, като всяка една от тях има необходимото оборудване.

 

Хранене: Sonia Village Hotel разполага с ресторант, ресторант за закуска, кафе-пицария, бар, бар на басейна, снек бар, барбекю

 

Допълнителни услуги: Sonia Village Hotel предлага лоби, басейн, детски басейн, търговски център, градина, магазин за сувенири, мини маркет, паркинг, сейф, телевизионна зала, игрища за баскетбол и волейбол, детска площадка и тенис на маса.

 

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти