Св. Иван Рилски

България, Мирково

Мирково е село, което се намира в Западна България. С. Мирково са намира само на 60 км. от София и на 120 от Пловдив.

 

Локация: Хотел Св. Иван Рилски е разположен в центъра на китното подбалканско село Мирково само на час път от София и на час и половина от Пловдив.  Хотелът е идеално място за една пълноценна почивка далеч от шума и напрегнатото ежедневие на големия град. 

 

Хотелска част: Хотел Св. Иван Рилски предлага десет обзаведени двойни стаи и два апартамента. Стаите и артаментите са модерно обзаведени, като всяка от тях разполага с климатик, телевизор с кабелна телевизия, интернет, телефон с достъп до междуградска и международна линия, зареден мини бар, собствен сейф за съхраняване на ценности, собствен санитарен възел и чудесен изглед към планината.

 

Хранене: Хотел Св. Иван Рислки разполага със собствен ресторант с тераса и  80 места. Идеален за организиране на семейни и бизнес тържества и коктейли. При организирани мероприятия предлагаме отстъпка. Комплексът разполага със заседателна зала с 10 места, подходяща за бизнес срещи и обеди.

 

Допълнителни услуги:

Диско клуб: В петък и събота може да посетите дискотеката на комплекса която разполага със сто седящи места и е модерно обзаведена с климатик. Тя е чудесно място да потанцувате или да се насладите на последните музикални хитове от световните класации.

Интернет клуб: Компютърната зала на комплекса е модерно обзаведена и разполага с 7 компютъра с постоянен достъп до интернет.

Градина: През топлите летни дни гостите на хотела могат да отседнат в градината, да се насладят на спокойствието, чистия въздух и да се възползват от изобилието на напитки на бара.

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти