Villa Vasiliadi the Resort 4*,

Гърция, Ситония,Халкидики

Халкидики е величествено място, което привлича хиляди посетители всяка година.  Тук се намират едни от най-зелените площи в Гърция,  в същото време има и много извори, езера и заливчета. Главните атракции на полуострова, обаче, са неговите очарователни плажове, някои от които на практика се вливат в тучните зелени гори. Селата на Халкидики са много живописни и имат силно изразен традиционен характер, без значение дали са разположени  на хълмистите склонове или на морския бряг. Халкидики изобилства от внушителни археологически, исторически и религиозни места на всяка крачка.
 

Ситония  е средният ръкав на полуостров Халкидики. Полуостров Касандра се намира на запад, а на изток е полуостров Атос (Атон). Заливите, които заобикалят полуострова, са Сингитският залив на запад и Торонийският на изток. Планините Итамос и Драгунтелис са в центъра на Ситония. Измежду многото места, които може да посетите там, са древният град, замъкът и църквата "Агиос Атанасиос" в Торони, вятърните мелници в Сикия и църквата от XVI век в Никити. Порто Куфо е най-безопасното природно пристанище в Гърция, което е чудесно място за риболов. На юг от края на пристанището се намира Карталия – най-южната част от Ситония, разполагаща с доста изолиран плаж с камъни. Известни с красотата си са плажовете на Азапико, Тристиника, Коракас, Маратиас, Каламици и Криарици.

 

Локация: Villa Vasiliadi the Resort 4*, е разположена на полуостров Ситония, курортното селище Вурвуру, на 13 км. от селище Агиос Николаос, на 110 км. от летище "Македония" в Солун.

  • Разстояние от София: 450 км;
  • Разстояние от Солун: 95км;
  • Разположение: първа линия;
  • Тип плаж: пясъчен;

 

Хотелска част: Villa Vasiliadi the Resort 4*, разполага с 17 стаи : Studios (~30 кв.м), Apartments 1-Broom (~40 кв.м), Apartments 2-Brooms Loft (~60 кв.м). В стаите са на разположение: малка оборудвана кухня (електрически котлон, печка, съдове, прибори), климатик, телевизор, мини-хладилник, Wi-Fi интернет достъп (безплатен), душ, сешоар (по заявка на рецепция) Обзаведен балкон / тераса.Студио -  двойно легло и единично легло. Разположени на първи етаж (ground floor).Apartment 1-Broom- всекидневна с кухня и две единични легла + диван, отделна спалня с двойно легло. Разположени на първи (ground floor) или на втори етаж.Apartment 2-Brooms Loft -  кухня, една стая с двойно и единично легло, две спални - с две единични легла. Разположени на трети етаж. 

http://www.villa-vasiliadi.gr/

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти