18 години опит корпоративно обслужване

Уважаеми Госпожи и Господа,
 
Благодаря за възможността да привлека Вашето внимание върху един от основните приоритети в дейността на „Сънлайт травел” ООД – корпоративно обслужване. 
 
Като основен организатор на престижни международни прояви, ние се убедихме, че успехът на всеки проект е пряко свързан с перфектната и професионална организация. 
 
Във връзка с това, водени от желанието ни да предложим модерни функционални решения и високо ниво на комплексно обслужване, ние Ви предлагаме услугата конферентен консултант и организатор. 

Нашата услуга се изразява в разработване на цялостната концепция на Вашата международна проява или бизнес събитие и включва следните елементи на дейност: 
 
- Предварителна дейност – в зависимост от темата и формата на Вашият проект ще изготвим  организационен план и ще оптимизираме финансовия бюджет;

- Конферентна дейност – ще направим избор на конферентна зала с модерно техническо оборудване, кабини за симултанен превод, професионални преводачи; протоколни прояви;  рекламни реквизити и декорация; пресцентър.

- Туристическа дейност – ще предложим настаняване при най-подходящи цени и условия в хотелски комплекси висока категория с отлично качество на предлаганата услуга, хранене, транспортни услуги с висока категория леки автомобили, микробуси и автобуси.

- Съпътстваща дейност – ще организираме екскурзионни програми с посещение на исторически места и забележителности, дегустации в най-атрактивните винарни, развлекателни шоу-програми с тематика по избор.

- Придружаващ специалист – ще осигурим наш представител по време на проявата, който ще бъде в непосредствен контакт с Вас, ще координира цялостната организация свързана с дейността на партньорите и ще следи за качественото изпълнение на заявените услуги.  
 
Нашият дългогодишен опит ни помогна да изградим отлични партньорски контакти и професионални умения,  които ни дават възможност да договаряме перфектни условия. Нашата прецизност и креативност в работата, висока фирмена култура, ни доведе до  успешното позициониране на пазара и потвърждава високата ефективност от предлагания  продукт.  
 
Избора да ползвате услугата на конферентен консултант и организатор ще Ви освободи от ангажименти свързани с организационните дейности, за да Ви даде възможност да фокусирате Вашето внимание единствено върху темата и подготовката на деловата част. Това ще гарантира изключително високото ниво на  събитието и Вашият успех.  А Вашият успех е важен за нас! 
 
Доверете се на нашият опит.
 
С уважение,
 
Гина Стоянова
Управител
Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти