Майски празници в Златна Прага, самолетна екскурзия 3-7 май 2019

цени от
799.00 лв.
Дестинация
Прага
Нощувки
4
Транспорт
Самолет
Тематика
Майски празници
Тип
Самолетни екскурзии, Групова програма
База на настаняване
BB
Майски празници в Златна Прага, самолетна екскурзия 3-7 май 2019
 
5 дни / 4 нощувки
3 май - петък. Отпътуване от София с редовен полет на а/к България Еър в 10:15 ч. Пристигане в Прага в 11:15 ч. Посрещане от представителя на туроператора. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел IBIS Wenceslav Square 3*, централно разположен в Прага. Класическа обиколка на Прага - Нове и Старе место /2 часа/ с лицензиран екскурзовод на български език: Вацлавският площад - търговски и делови център на Прага със сградата на Националния музей и конната статуя на Княз Вацлав Първи - духовен покровител на Чехия, Старият град със Староместския площад и родната къща на Карл Четвърти, Паметника на Ян Хус, Малкият Св.Николай, църквата Св.Богородица Тинска, Старото Кметство с астрономическият часовник с уникален танц на фигурите на апостолите на всеки кръгъл час. Необходимо е ползване на градски транспорт. Свободно време. Нощувка. По желание: вечерен круиз по река Вълтава с включена вечеря на шведска маса /без напитки/ и музика. Продължителност - 2 часа: 18:00 - 20:00 ч. Цена - 80 лв турист/40 лв дете с включен транспорт от/до хотела.

4 май - събота. Закуска. Класическа обиколка на Прага - Мала Страна /2,5 часа/с лицензиран екскурзовод на български език: Храдчани - Пражкия замък с готическата катедрала Св.Вит - най-старият храм в Прага и седалище на архиепископа, Градината в двора на чешкия Сенат, Малостранския площад с бароковия храм Св.Николай, Карловия мост - свързващ Пражкия замък и Старе место, украсен с уникална колекция от 30 скулптури, Марианския площад с Народната библиотека, Новото кметство на Прага. Необходимо е ползване на градски транспорт. Свободно време. Нощувка.

5 май - неделя. Закуска. Свободен ден за посещение на забележителности по избор. По желание: целодневна екскурзия до Карлови Вари с екскурзовод на български език и включена дегустация в 5 звездния хотел Пуп. Нощувка.

6 май - понеделник. Закуска. Свободен ден за посещение на забележителности по избор. По желание: целодневна екскурзия в Дрезден и Майсен - приказните градове на Елба - с екскурзовод на български език. Нощувка.

7 май - вторник. Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летище. 12:00 ч - излитане за София с полет FB 302, пристигане в 14:50 ч. в София.

Майски празници Златна Прага 3 –7 Май самолетна екскурзия
3 Май – 7 Май 2019г.
Закуска
 
3 Май - 07 Май 2-ма възрастни в Двойна стая 3-ма възрастни в Двойна стая 2-ма възр. + дете 2-11,99г в Двойна стая Единично настаняване
1 598,00    2 369,00    2 057,00    1 045,00   

Пакетната цена е в лева, на помещение и включва:

•    самолетен билет София - Прага - София на а/к България Еър с летищни такси
•    трансфер летище - хотел - летище
•    4 нощувки и 4 закуски в хотел 3* централно разположен в Прага
•    2 пешеходни екскурзии на Прага с лицензиран екскурзовод на български език
•    представител на туроператора по време на пътуването
•    медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

Цената не включва:

•    екскурзии по желание
•    слушалки по време на пешеходните обиколки на Прага
 Доплащания /по желание/:
•    Слушалки по време на класическите обиколки на Прага - 4 евро на турист за двете обиколки. Заплащат се на място.
•    Панорамен круиз по река Вълтава с включена вечеря на шведска маса / без напитки/. По време на круиза може да се насладите на музика и прекрасни гледки към Пражкия замък, Катедралата Св.Вит, църквата Св.Николай, Карловия мост, наблюдателната кула Петрин,Старата кула на Прага, Народния театър. Продължителност - 2 часа. Начало на круиза - 18.00 ч. Цена - 80 лв на турист/40 лв дете до 12г. с включен трансфер от/до хотела.
•    Целодневна екскурзия до Карлови Вари с екскурзовод на български език и включена дегустация. Продължителност: 8:30 ч. - 18:30 ч. Екскурзията включва: пешеходна обиколка в най-известния чешки курорт, създаден още от Карл Четвърти през 14 век. Лековитата вода, прекрасната природа и чистия въздух превръщат Карлови вари в любимо място на европейската артистична бохема. Гости на града са: Гьоте, Моцарт, Дворжак, Сметана, Петър Велики, Едуард Седми и др. По време на пешеходната екскурзия ще видите: хотел Термал, в който се провежда ежегодния филмов фестивал, Парка на Дворжак с изящните колонади свързващи минералните извори:  Парковата колонада със змийската чешма, Млинската колонада с 5 извора, украсена с алегорични образи на 12-те месеца и сцена на Карловарския симфоничен оркестър,  Пазарската колонада, Колонада Вржиделна със символа на града - известният топъл гейзер Вржидло, който извира на височина 12 м с температура от 73 С. Водата му се отвежда в 5 чешми, в които достига по-ниска температура и става подходяща за пиене, богата на лековити свойства. Следа радхозка през Площада на града със Стария и Новия театър, Кръчмата на Швейк, кафе Елефант, хотела, в който е отсядъл Петър Велики и петзвездния хотел Пуп. Хотелът е с уникален интериор и е една от луксозните  емблеми на  Карлови вари. Дегустация на парче торта и чаша кафе в сладкарницата на хотела. Свободно време за обяд. Разходката продължава през луксозната вилна зона с поразително красивия православен храм Петър и Павел, изграден със средствата на руските жители на Карлови вари. Цена при минимум 15 записани туристи - 109 лв на записан турист/79 лв дете до 12 г.
•    Целодневна екскурзия до Дрезден и Майсен - приказните градове на река Елба. Продължителност: 8:00 ч - 19:30 ч. Екскурзията включва: отпътуване за Дрезден /Прага - Дрезден 140 км/. Пешеходна обиколка на Стария град - Цвингера, Старият кралски дворец, Женската църква, стената на Саксонските крале.

Уточнения:

•    Офертата е валидна за периода 03 Май - 7 Май 2019г.
•    Организаторът си запазва правото да променя последователността на екскурзиите по програмата.
•    Програмата се провежда при минимум 20 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 15 дни преди датата на отпътуване.
•    Туроператорът си запазва правото за промяна на часовете на полетите, които клиентът е длъжен да провери в деня преди заминаване.
•    Настаняването е в градски хотели, които се отличават от ваканционните, стандартните стаи са с квадратура 19-21 кв.м., което не предполага комфортно настаняване на 3-ма възрастни. При желание за такъв тип настаняване имайте предвид, че 3-тото легло не е стандартно, а допълнително разтегателно.

Условия за резервация:

•    За създаване на резервация  са необходими  трите имена  изписани на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи.
•    След  писмено потвърдена  резервация от Сънлайт травел, се заплаща 350 лева авансова сума в срок до 48 часа и се сключва Потребителски договор за пътуване в чужбина.
•    Пълното плащане трябва да е извършено най-късно до 21 дни преди датата на пътуване.

Условия за анулация /освен, ако друго не е указано/:

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора за организираното пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

•    Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 14 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
•    Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 14 до 7 дни преди датата на пътуването - му се възстановяват 10% от общата стойност на пътуването.
•    Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 7 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.

Необходими документи: 

•    Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт.
•    За деца под 18 години, пътуващи с един или без родители - Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България (оригинал+копие).
 
Туроператор "Сънлайт травел" е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в Застрахователно акционерно дружество Eвроинс АД със застрахователна полица №03700100001872/ от 10.02.2019г. и Сертификат № 03700100001872/от 10.02.2019г.
„Сънлайт Травел" си запазва правото да променя цените при промяна на икономическата ситуация.
АК/07FEB2019/SLX
 
 
 
                                                                                                                                     
Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти