Хотели и почивки в България и чужбина

sunlight-bg.com sunlight-bg.com
Контакти   Кои сме ние?   Sitemap   Vacations in Bulgaria EN   ru RU

  • сънлайт травел
  • почивка в България
  • почивка в чужбина
  • екскурзии в чужбина
  • конгресен туризъм
  • spa and wellness


Самолетни Билети
Low cost
Редовни линии
Онлайн резервация
Важна информация
Летище София

Check my Trip
Номер на резервацията:

Фамилия на пътуващия:

Хотели
Държава:


Населено място:

BG-AirRent-a-car

12 години опит корпоративно обслужване

» Международни прояви и събития
» Референции от клиенти

 

Уважаеми Госпожи и Господа,

 

Благодаря за възможността да привлека Вашето внимание върху един от основните приоритети в дейността на „Сънлайт травел” ООД – корпоративно обслужване.

 

Като основен организатор на престижни международни прояви, ние се убедихме, че успехът на всеки проект е пряко свързан с перфектната и професионална организация.

 

Във връзка с това, водени от желанието ни да предложим модерни функционални решения и високо ниво на комплексно обслужване, ние Ви предлагаме услугата конферентен консултант и организатор. 


Нашата услуга се изразява в разработване на цялостната концепция на Вашата международна проява или бизнес събитие и включва следните елементи на дейност:

 

- Предварителна дейност – в зависимост от темата и формата на Вашият проект ще изготвим  организационен план и ще оптимизираме финансовия бюджет;


- Конферентна дейност – ще направим избор на конферентна зала с модерно техническо оборудване, кабини за симултанен превод, професионални преводачи; протоколни прояви;  рекламни реквизити и декорация; пресцентър.


- Туристическа дейност – ще предложим настаняване при най-подходящи цени и условия в хотелски комплекси висока категория с отлично качество на предлаганата услуга, хранене, транспортни услуги с висока категория леки автомобили, микробуси и автобуси.


- Съпътстваща дейност – ще организираме екскурзионни програми с посещение на исторически места и забележителности, дегустации в най-атрактивните винарни, развлекателни шоу-програми с тематика по избор.


- Придружаващ специалист – ще осигурим наш представител по време на проявата, който ще бъде в непосредствен контакт с Вас, ще координира цялостната организация свързана с дейността на партньорите и ще следи за качественото изпълнение на заявените услуги. 

 

Нашият дългогодишен опит ни помогна да изградим отлични партньорски контакти и професионални умения,  които ни дават възможност да договаряме перфектни условия. Нашата прецизност и креативност в работата, висока фирмена култура, ни доведе до  успешното позициониране на пазара и потвърждава високата ефективност от предлагания  продукт. 

 

Избора да ползвате услугата на конферентен консултант и организатор ще Ви освободи от ангажименти свързани с организационните дейности, за да Ви даде възможност да фокусирате Вашето внимание единствено върху темата и подготовката на деловата част. Това ще гарантира изключително високото ниво на  събитието и Вашият успех.  А Вашият успех е важен за нас!

 

Доверете се на нашият опит.

 

С уважение,

 

Гина Стоянова
УправителСънлайт травел

» Лятна почивка Гърция
» Лятна почивка България
» Лятна почивка Италия
» Лятна почивка Испания
» Лятна почивка Халкидики
» Лятна почивка Парга
» Лятна почивка Олимпийска Ривиера
» Море Гърция
» Море България
» Море Испания
» Море Италия
» Чартърна програма Родос
» Чартърна програма Крит
» Чартърна програма Санторини
» Чартърна програма Миконос
» Чартърна програма Закинтос
» Круизи
» Уикенд в Лондон
» Уикенд в Барселона
» Екскурзия Дубай
» Екскурзия Бразилия
» Екскурзия Аржентина
» Екскурзия Перу
» СПА хотели Сандански
» СПА хотели Велинград
» СПА хотели Хисар
» Ски България
» Ски Австрия
» Ски Италия
» Предколедна Виена
» Шопинг в Дубай
» Самолетни билети
» Специална оферта Гърция
» Специална оферта България
» Специална оферта Испания
» Специална оферта Италия
» Ранни резервации Гърция
» Ранни резервации България