Самолетна екскурзия Унгария, Будапеща Коледни Базари 2017

цени от
539.00 лв.
Дестинация
Будапеща

Danubius Flamenco 4*

 

Ден 1 София - Будапеща
Отпътуване от Терминал 1 на летище София в 20.35 ч. за Будапеща с полет на авиокомпания „Wizz Air”. Кацане в Будапеща в 21.00 ч. Трансфер до 
 
 
Ден 2 Будапеща

Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): Парламентът – една от най-големите парламентарни сгради в света, смесица от различни архитектурни стилове; крепостният хълм Будавар с Рибарските кули; църквата „Св. Матяш”, носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата, издигната от Хабсбургите, за да защитава „перлата на Дунава“ от нападения; Площадът на героите – огромен ансамбъл от паметници, построен в чест на 1000 години от създаването на Унгария. По желание винен тур във винарна „Будафок“ (мин. 2 часа): дегустация на 5 различни вида унгарски вина от най-известните лозарски райони на страната – Сексард и Етиек-Буда, унгарска погача и местни сирена. По желание – вечерна разходка с панорамно корабче по р. Дунав „Светлините на Будапеща“ с включени студени ястия на блок маса, чаша шампанско и чаша вино. Свободно време. Нощувка.


Ден 3 Будапеща - Естергом - Сентендре - Егер

Закуска. Свободно време в Будапеща или туристическа програма по желание (избира се една от двете екскурзии): 1. Целодневна екскурзия до Големия завой на Дунав с местен екскурзовод: романтичното градче Сентендре, известно с множеството магазини за сувенири, малките музеи за керамика, вино, играчки и старата столица Естергом – католически духовен център, където се намира най-голямата църква в Унгария. Връщане в Будапеща привечер. 2. Целодневна екскурзия до Егер – бароковата перла на Унгария, град, известен с производството на висококачествено унгарско вино. Пешеходна разходка в Егер: римокатолическата базилика, която със своите размери се нарежда на второ място в Унгария; кметството, Площадът на Добо; Църквата на миноритите; крепостта – в исторически план тук е спечелена една от най-важните военни битки на унгарския народ. Ръководени от легендарния командир Ищван Добо, храбрите защитници на Егер спират турската армия през 1552 г., с което възпрепятстват завладяването на Унгария. Свободно време. Отпътуване към Долината на хубавите жени. Дегустация на 3 сорта местно вино и гулаш. Връщане в Будапеща вечерта. Нощувка.


Ден 4 Будапеща - София

Закуска. Сутринта освобождаване на стаите. Багажът се оставя в стая за багаж. Свободно време (необходимо е ползване на градски транспорт). Връщане в хотела за трансфер до летището. Отпътуване за България в 21:45 ч. с полет на авиокомпания „Wizz Air”. Кацане на летище София в 23:55 ч.


 

 

 

Самолетна екскурзия Унагрия, Будапеща

Коледни Базари

 

 

Тип помещение и настаняване Възрастен
Двойна стая 539.00
Единична стая 664.00

 

 

Пакетната цена е в лева на човек и включва:

 • Самолетен билет София - Будапеща - София с включени летищни такси и малък ръчен салонен багаж с размери 42/32/25 см на авиокомпания "Wizz Air";
 • 3 нощувки със закуски в хотел "Danubius Flamenco" 4* (или подобен) в Будапеща;
 • Групов трансфер летище - хотел - летище;
 • Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод;
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компания "Армеец" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR;
 • Водач-екскурзовод от България.

 

Пакетната цена не включва:

 • Чекиран багаж;
 • Голям салонен багаж до 10 кг с размери 56/45/25 см;
 • Вечерна разходка с панорамно корабче по р. Дунав;
 • Целодневна екскурзия до Големия завой на Дунав с местен екскурзовод;
 • Целодневна екскурзия до Егер и Долината на хубавите жени с местен екскурзовод и дегустация на вина;
 • Дегустация на вина във винарна "Будафок";
 • Входна такса за крепостта в Егер (1600 HUF);
 • Входни такси за Музея за изящни изкуства (1800 HUF), Националната галерия (1800 HUF), Унгарския национален музей (1600 HUF), Зоологическата градина (2500 HUF, за деца - 1800 HUF) в Будапеща;
 • Градски транспорт (350 HUF - еднопосочен билет, 1650 HUF - еднодневна карта);
 • Входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;
 • Разходи от личен характер;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!).

 

 

Уточнения:

Голям салонен багаж до 10 кг с размери 56/45/25 см (в двете посоки) на турист
 
48 лв.
Чекиран багаж до 23 кг (в двете посоки) на турист
 
116 лв.
Чекиран багаж до 32 кг (в двете посоки) на турист
 
157 лв.
Разходка с панорамно корабче по р. Дунав "Светлините на Будапеща" (приблизително 1 час и 30 мин.) с включени студени ястия на блок маса, чаша шампанско и чаша вино - при минимум 18 туристи
от 11 г.
74 лв.
от 6 г. до 10 г.
45 лв.
Дегустация на 5 сорта вино, местни сирена и беседа във "Будафок" - при минимум 14 туристи
 
89 лв.
Екскурзия до Големия завой на Дунав с местен екскурзовод - при минимум 15 туристи
от 10 г.
69 лв.
от 2 г. до 9 г.
45 лв.
Целодневна екскурзия до Егер с местен екскурзовод и включена дегустация на 3 вида вина, гулаш (входната такса за крепостта в Егер се заплаща допълнително на място) - при минимум 17 туристи
от 15 г.
109 лв.
от 2 г. до 14 г.
75 лв.
Бохемия BeOnTime - компенсация под формата на ваучер за пътуване в размер на 200 лв. при закъснение с повече от час на полета на връщане (заявява се до 7 дни преди датата на заминаване). За допълнителна информация - в сайта на агенцията, каталог "Пътувай комфортно`2017" или вашия туристически агент.
 
20 лв.
За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.
 
0 лв.

 

 

 

Условия за резервация:

 • За създаване на резервация  са необходими  трите имена   изписани на латиница по лична карта или международен паспорт на всички пътуващи, а за деца до 12г и ЕГН.
 • След писмено потвърдена от Сънлайт травел резервация, се внася 50% авансова сума в срок до 48ч и се сключва Потребителски договор за пътуване в чужбина.
 • Пълното плащане трябва да е извършено най-късно до 35 дни преди датата на пътуване.

 

 

Необходими документи: 

 • За пътуване до Унгария се изисква лична карта  валидна до  6 месеца  от деня на пристигане в държавата на всички пътуващи.
 • Медицинска застраховка с Асистънс „Помощ при пътуване в чужбина“.
 • Нотариално заверено пълномощно от родителите - отнася се за деца до 18 години, пътуващи само с един родител или друг придружител.
 • Копие от акт за раждане - отнася се за деца до 18 години, пътуващи с фамилия  различна от фамилията  на родителите.

 

Туроператор "Сънлайт травел" е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в Застрахователно акционерно дружество Алианц България със застрахователна полица №03700100001158/ от 09.02.2017г. и Сертификат № 03700100001158/от 09.02.2017г.

 

„Сънлайт Травел" си запазва правото да променя цените при промяна на икономическата ситуация.

BI/07юни17/Box

 

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти