Самолетна почивка Нова Година 2018 в  Доминиканска република, Пунта Кана

цени от
1 970.00 EUR
Дестинация
Пунта Кана
Нощувки
7 нощувки
Транспорт
Самолет
Тематика
Нова Година
Тип
Самолетни екскурзии, Нова година
База на настаняване
AI

Пунта Кана

Република Доминикана.

Изключително прекрасно място за почивка. Намира сред водите на Карибско море в континента Северна Америка. Заема по-голямата част от остров Хаити, който е част от така наречените Големи Антили. Доминиканската република заема територия от около 48 433кв.км., което я прави втората по големина страна на Карибските острови. Граничи по суша само с една страна – Хаити. На около 115км на изток от Доминиканската република се намира остров Пуерто Рико, който е самоуправляваща се страна в състава на САЩ.

Доминиканската република е една от най-привлекателните туристически дестинации в света. Когато голяма част от северното полукълбо е обхваната от сурова зима,  тук слънцето продължава да гали с топлите си, златисти  лъчи. Местната природа е еталон за тропически рай. Освен традиционните за Карибско море бели плажове с прозрачни, спокойни коралови лагуни, тук ще откриете и високи планини, покрити с гъсти тропически гори. Добре развитата местна икономика придава на туристите усещане за сигурност и това прави островната страна дори още по-атрактивна.


Нова Година 2018 в  Доминиканска република, Пунта Кана с директен полет от Мадрид.

 

Доминиканската република се намира сред водите на Карибско море в континента Северна Америка. Заема по-голямата част от остров Хаити, който е част от така наречените Големи Антили. Доминиканската република се намира между 17 и 19° северна географска ширина и между 68 и 71° западна географска дължина. Заема територия от около 48 433кв.км., което я прави втората по големина страна на Карибските острови. Граничи по суша само с една страна – Хаити. На около 115км на изток от Доминиканската република се намира остров Пуерто Рико, който е самоуправляваща се страна в състава на САЩ.

 

Доминиканската република е една от най-привлекателните туристически дестинации в света, особено през зимното полугодие, когато голяма част от северното полукълбо е обхваната от сурова зима, а тук слънцето продължава да гали с топлите си лъчи. Местната природа е еталон за тропически рай. Освен традиционните за Карибско море бели плажове с прозрачни, спокойни коралови лагуни, тук ще откриете и високи планини, покрити с гъсти тропически гори. Добре развитата местна икономика придава на туристите усещане за сигурност и това прави островната страна дори още по-атрактивна.9 дни/ 7 нощувки

 

Програма:

1-ви ден/ Отпътуване от Мадрид в 15:55 ч. местно време  за Пунта Кана с директен полет.  Пристигане в 18:45ч. Трансфер от летището  до  хотела и настаняване.

 

2-ри -7-ми ден / Пунта Кана - програма All inclusive. Свободно време за плаж, самостоятелни разходки или възможност за допълнителни екскурзии. Нощувка

 

8-ми - ден / Пунта Кана- закуска - Освобождаване на хотела. Трансфер до летището. Полет от Пунта Кана до Мадрид. в 20:15ч.

 

9-ти ден / Пристигане в Мадрид в 10:25ч. Полет до София.

 

 

 

Нова Година 2018 в  Доминиканска република, Пунта Кана
 

30 декември  2017 – 7 януари  2018


All Inclusive

 

 

Хотел

 

 

Пакетна цена

 

Iberostar Dominicana 5*

 

 

2030,00

 

Meliá Caribe Tropical Beach & Golf Resort 5*

 

 

1970,00

 

Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa 5*

 

 

2040,00

 

 

Barcelo Bavaro Beach 5*

 

 

2390,00

 

Paradisus Punta Cana Resort  5*

 

 

2190,00

 


Пакетната цена е в евро на човек и включва:

 • Самолетен билет Мадрид – Пунта Кана – Мадрид с Evelop Airlines.
 • Летищни и горивни такси
 • Малък кабинен багаж до 8кг. и голям чекиран до 23кг.
 • Трансфер - летище – хотел – летище
 • 7 нощувки на база All Inclusive в избраният  хотел
 • Медицинска застраховка с покритие 3500 евро.

 

Пакетната цена не включва:

 • Самолетен билет София - Мадрид - София
 • 150 евро летищни такси на човек за полета на отиване
 • 10$ местни такси, които се заплащат при влизане в  страната, както и 20$ на излизане
 • Трансфер летище Мадрид - хотел - летище Мадрид
 • Нощувки  в Мадрид, ако полетно разписание налага такива.
 • Допълнителни екскурзии

 

 

Полетно разписание:

Събота -  Мадрид - 15:55ч. – Пунта Кана - 19:45ч.

Събота - Пунта Кана - 21:15ч. – Мадрид - 10:25ч.+1 /неделя/

 

Уточнения:

 • Допълнително можем да предложим самолетни билети София –Мадрид –София и нощувки в Мадрид, ако полетно разписание налага такива.
 • Цените подлежат на препотвърждение 
 • Часовете на излитане и кацане са местни времена.
 • Часовата разлика България - Испания е 1 час.
 • Часовата разлика България –Доминиканска република е -6 часа

 

Условия за резервация:

 • За създаванена резервация са необходими трите имена, изписани на латиница по лична карта или международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи.
 • След писмено потвърдена от Сънлайт  Травел резервация,  се заплаща 50% авансова сума в рамките на 48часа и се сключва потребителски договор.
 • Доплащане до 100%  се извършва до 30 дни преди деня наотпътуване.

 

Необходими документи:

 • За пътуване до Доминиканската република  се изисква международен паспорт валиден до  6 месеца  от деня на пристигане в Пунта Кана на всички пътуващи.
 • Нотариално заверено пълномощно  от родителите – отнася се за деца  до 18г, които пътуват само с един родител или друг придружител.
 • Акт за раждане – отнася се за деца до 18 год., които пътуват с фамилия,която е различна от фамилията на родителите.

 

Туроператор "Сънлайт травел" е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в Застрахователно акционерно дружество Алианц България със застрахователна полица №03700100001158/ от 09.02.2017г. и Сертификат № 03700100001158/от 09.02.2017г.

„Сънлайт Травел" си запазва правото да променя цените при промяна на икономическата ситуация.
KM/16NOV17/JOL

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти