Застраховка "Отмяна на пътуване" с Мондиал Асистанс

Уважаеми клиенти,
В случай че настъпи неочаквано събитие и сте принудени да отмените Вашето пътуване, бъдете защитени срещу финансови загуби със застраховка  Отмяна на пътуване КЛАСИК. Разходите при отмяна на пътуването ще бъдат поети от Алианц Глобъл Асистанс без самоучастие, съгласно Общите условия на застраховане.

Ние Ви даваме възможност да сключите застраховка Отмяна на пътуване КЛАСИК и след датата на покупка на туристическия пакет (в случай, че до датата на отпътуване има повече от 30 дни и при ограничено действие на защитата през първите 10 дни).
При по-малко от 30 дни до датата на отпътуване сключването на застраховката трябва да съвпада или да бъде до 3 дни от датата на заплащане на пакета. Застраховката е валидна както за пътувания в чужбина, така и за такива на територията на България. Максималната стойност на пътуването е 20 000 лв.

На една полица могат да се застраховат максимум до 7 лица. В случай, че тези лица заедно са резервирали пътуването си и са сключили застраховка Отмяна на пътуване КЛАСИК, застрахователната защита е в сила дори ако причината за анулация се отнася само за едно от тези лица.

 

Причините за анулация на пътуването могат да бъдат многобройни, а често и неочаквани:
✔ внезапно тежко заболяване
✔ внезапно прекратяване на трудов договор
✔ връчване на молба за развод
✔ кражба с взлом в дома на застрахования
✔ щети, причинени от природно бедствие
✔ установяване на бременност
✔ неправомерен отказ на виза 
✔ провал на зрелостен изпит
✔ злополука
 

 

Причина за анулиране на пътуването може да бъде злополука, внезапно  заболяване или смърт и на някое от следните лица, роднини на застрахования:

✔ съпруг/ съпруга

✔ партньор на семейни начала

✔ родители (вкл. свекър, свекърва, тъст, тъща, баба и дядо)

✔ деца (вкл. заварени и доведени, както и внуци)

✔ братя, сестри, снахи и зетьове.


В допълнение, застраховката Ви осигурява покритие и ако е необходимо да прекъснете вече започналото пътуване. В такъв случай можете да претендирате за възстановяване на разходите по заплатената, но неизползвана част от услугите.

Не оставяйте реализацията на дълго планираното Ви пътуване в ръцете на случайността! Осигурете си спокойствие и защита срещу непредвидими ситуации със застраховка Отмяна на пътуване КЛАСИК.

Екипът на Сънлайт Травел е на ваше разположение за съдействие.

Чрез нашият седмичен бюлетин
вие ще имате най-актуалните ни оферти